Når barnet fyller 1 år er det mange som drar til fotografen for barnefotografering. Det er en fin tid å forevige barnet og lage minner for fremtiden. 

Det er rundt denne alderen at personligheten begynner å titte frem. Noe av det vi elsker mest med å fotografere disse søte, rare, morsomme og fine barna! 

Studio Elisenberg ønsker å legge til rette for en god atmosfære under fotograferingen. Det gjør at barna kan være helt seg selv. Da kommer det ofte mange og veldig varierte uttrykk. 🙂 Vi holder til på St. Hanshaugen i Oslo, men tar selvfølgelig i mot barn fra hele verden hvis ønskelig!

Opp gjennom årene er vår erfaring med barnefotografering at det er viktig å booke foto til en tid på dagen hvor barnet er uthvilt og opplagt. Da er sjansen større for at dere vil få de bildene dere ønsker.
Skulle det være sånn at barnet plutselig bli syk eller barnet virkelig ikke vil denne dagen? Ikke fortvil! Vi flytter avtalen uten ekstra kostnader.

Under en ettårs fotografering vil vi alltid prøve å få varierte bilder. Her kan dere gjerne ha med egne rekvisitta. Det er bare fantasien som setter grenser på hva dere kan ha med dere. Ved å ha med egne ting vil bildene deres bli enda mer personlige og unike. Vi har et utvalg av stoler, krakker og tepper her i studio også som vi selvfølgelig kan bruke.

Vi setter av god tid til barnefotograferingen og det vil også bli tid til klesskift. Det er ikke alltid barnet syns det er like gøy med mange skift, så tenk litt igjennom på forhånd hva som er det viktigste antrekket. Det er også lov å ta med litt forskjellig – så kan vi legge en plan sammen

Har du flere spørsmål eller ønsker å booke tid til fotografering? Bruk kontaktskjemaet vårt under “Kontakt” eller ta kontakt oss på mail: post@studioelisenberg.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *