Alle årstider har sin sjarm, enten det er høsten med sin lave sol og fargefulle trær eller vinterens kalde lys og snø. Akkurat nå merker at det nærmere oss VÅR. Varmere luft og bar asfalt. Hestehov og grønne blader. Som vi gleder oss! Våren er en superfin tid for å ta fotograferingen ute. Derfor har vi lyst til å si litt om utendørsfotografering.

Vi er så heldige å ha St. Hanshaugen parken i gåavstand fra studioet hvor vi kan ta bilder av barn, familie og konfirmanter. Når man tar bildene ute blir ofte stemningen løsere og det kan være lettere å slappe av foran kamera. Vi vil selvfølgelig finne stedene hvor vi kan ta bilder og gi litt regi, men det er ofte fint at vi bare kan følge med på dere og fange øyeblikkene dere imellom. Det kan jo også hende dere har et sted som betyr mye for dere. Kanskje dere har et sted i skogen dere klatrer i trær, et vann hvor dere bader masse eller kanskje hagen til bestemor? Vi blir gjerne med dere ut på nye eventyr!

Værmeldingen kan være vanskelig å stole på! Skulle vi være uheldig med dårlig vær har vi mulighet til å flytte fotograferingen inn i studioet vårt, eller booke en ny tid for fotografering.

Tips! Er det mange personer som skal fotograferes kan det være smart å tenkte igjennom hva dere har på dere. Klærne trenger ikke å være helt like, men at klærne matcher i fargetoner er veldig fint.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe mer angående barne eller familiefotografering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *