Vi i Studio Elisenberg hjelper dere gjerne med bedriftsfoto, bilder av ansatte eller portrettbilder til CV, LinkedIn eller lignende. Vi har mange års erfaring med denne typer portretter og har skrevet litt om de ulike typene her.

Portrettbilder til CV, LinkedIn, profilbilde m.m

Når du er på jakt etter drømmejobben så gjelder det å ha en profesjonell og ryddig CV. Da kan et godt portrett av deg selv løfte CVen og kanskje være med på at du skiller deg ut fra de andre søkerne. Det enkle er ofte det beste når det kommer til akkurat disse bildene. Tenk litt på hvordan du ønsker å fremstå med klesvalget. Skal du søke på en jobb innen finans eller lignende, så kanskje skjorte og blazer er tingen. Hvis du skal søke på jobb i et kreativt yrke, så kanskje det holder med en enkel t-skjorte. Sjekk også ut CV-nerden for hvordan man kan skrive en god CV og søknad!

Bilder av ansatte i bedriften

Ved å ha profesjonelle portretter av deres ansatte i bedriften, skaper man større tillit hos kunden. Disse bildene kan brukes på hjemmesiden, i årsrapporter og internt i bedriften. Det er viktig at portrettene reflekterer dere som bedrift. Noen ønsker portretter tatt i miljø, mens andre ønsker noen helt enkle bakgrunner som ikke stjeler for mye oppmerksomhet. Vi i Studio Elisenberg kommer gjerne til dere på kontoret, eller dere kan komme til studio hos oss i Bjerregaards gate 15. Priser på bedriftsfoto varierer litt ut i fra hvor mange ansatte. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Gruppebilder av bedriften

Gruppebilder kan fortelle mye om hvordan dere er som bedrift. Kanskje dere ønsker å gi et inntrykk av at dere er en kreativ gjeng med mye humor? Uansett hvilket uttrykk dere ønsker, så hjelper vi dere. Sammen kan vi finne ut hvordan vi kan oppnå det inntrykket dere ønsker.

For å lese mer om denne type portrettfotografering, ta gjerne en titt på hjemmesidene våre HER eller KONTAKT oss for et prisoverslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *